Nyfiken Grön

Miljötänk i vardag och arbete

Cykeln ett miljövänligt transportmedel

Genom att ta cykeln till jobbet kan du tillgodose ditt dagliga behov av motion och även visa hänsyn gentemot miljön. Du kan dessutom spara pengar på att avstå från bilresor. Därmed kan dina val göra stor skillnad för din vardag, hälsa och miljön.

En god gärning för naturen

Något som ger många människor motivationen till att cykla är miljövinsten. Genom att cykla kan du bidra till en minskad klimatpåverkan och på så sätt göra en god gärning för naturen. Cykeln är ett färdmedel med stort potential som allt fler människor idag vill utnyttja.

Vill du hitta en cykel som passar din vardag och dina behov kan du införskaffa en här. Du kan dessutom köpa smarta och funktionella tillbehör som kan göra din transport och färd ännu säkrare och bekvämare.

Cykla till jobbet

Vill du ta cykeln till jobbet kan det vara en bra idé att handla en cykelkorg till dina jobbtillbehör. Att investera i en lämplig hjälm kan ha en stor betydelse för din säkerhet. Det är dessutom en nödvändig del av din utrustning därför är det viktigt att välja ett stabilt och passande alternativ. På så sätt kan du skapa de bästa förutsättningarna för din cykling.